Форум Карнаухівки

Теми для публікацій та розмов


Історія селища.
20 лютого 2011 Леонід Овчаренко

Політика і влада
25 листопада 2010 Леонід Овчаренко

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Овчаренко Леонід, користувач 1ua
Леонід Овчаренко
Тема: Політика і влада

Карнаухівка тепер з головою

    За офіційними даними 5 листопада Карнаухівська виборча комісія оприлюднила результати голосування по виборах до місцевих органів влади, за якими селищним головою Карнаухівки обрано Тетяну Фріске, котра до цього працювала секретарем Карнаухівської селищної ради.                        

За результатами виборів до селищної ради більшість голосів отримали висуванці Партії регіонів — 16, «Народна партія» — 5 голосів, решта партій має по одному мандату, 7 депутатів селищної ради — безпартійні.

25 листопада 2010

Овчаренко Леонід, користувач 1ua
Леонід Овчаренко
Тема: Політика і влада

Матеріал із http://www.dndz.gov....>http://www.dndz.gov....

У Дніпродзержинську до річниці визволення міста від фашистських загарбників підготовлено низку святкових заходів

21-10-2010

У Дніпродзержинську до 67-ї річниці визволення міста від фашистських загарбників підготовлено низку святкових та спортивних заходів. Про це повідомили в управлінні культури та туризму Дніпродзержинської міської ради.

З 22 жовтня в рамках відзначення Дня визволення міста проходитимуть мітинги та урочисті церемонії покладання квітів до пам’ятників загиблим воїнам.

25 жовтня, у День визволення міста, відбудеться мітинг-реквієм біля братської могили радянським воїнам на Карнаухівському плацдармі, на військових кладовищах міста. Цей же день оголошено у місті Днем ветеранського спілкування, програмою якого передбачені вітальні заходи у районних територіальних центрах соціального обслуговування пенсіонерів, зустрічі з ветеранами війни у навчально-виховних закладах міста, акції «Діти міста — ветеранам».

До Дня визволення у музеї історії міста відкриється виставка «Героїчний жовтень 1943-го».

26 жовтня відбудеться мітинг-реквієм на Аульському плацдармі за участі міської організації ветеранів, учасників бойових дій. 28 жовтня проходитиме мітинг з покладанням квітів до Стели визволителям на площі Визволителів, до пам’ятника воїнам винищувального батальйону та меморіалу «Прометей».

Відбудуться урочисті збори та святковий концерт у Дніпродзержинському музично-драматичному театрі ім. Лесі Українки.

Програма спортивних заходів включає відкритий чемпіонат міста з авіамодельного спорту, змагання з мотокросу, Кубок міста з клубного ралі на серійних автомобілях.

Дніпродзержинська міська організація ветеранів об’єднує близько 54 тис. ветеранів, з них 17270 — ветерани війни, 297 — учасники бойових дій, 198 — інваліди війни, 27585 — діти війни.

24 жовтня 2010


1


  Закрити  
  Закрити